Javorové máslo

Skvělá javorovo-máslová pomazánka na pečivo či lepení cukroví, sušenek apod. Javorové máslo připravíte za 5 minut, ale v lednici vám vydrží přes týden. Pokud ho ovšem uděláte dostatečné množství…

Ingredience

  • 3/4 odměrky másla pokojové teploty
  • 1 odměrka Javorového sirupu NATUREVIA
  • špetka soli
  • ½ lžičky mleté skořice, nebo vanilkového extraktu

Postup

Máslo vyndáme z lednice s předstihem, aby mělo pokojovou teplotu. Velikost odměrky záleží pouze na vás a na požadovaném množství. Všechny ingredience důkladně promícháme, než se nám propojí v kompaktní hmotu a dáme do lednice.

Nevíte-li si rady s užitím, nechte to na odbornících – děti vám rády poradí, na co se hodí nejlépe. Jejich fantazii totiž kalorické tabulky meze nekladou 🙂